Pensiunea canina.

Ce sa aduceti la pensiunea canina

Deoarece fiecare caine beneficiaza de propria camera, puteti aduce patura, pat sau jucariile preferate. De altfel este si indicat ca pentru o mai rapida acomodare in pensiune sa aiba in preajma lor obiecte cunoscute.2

Mancare – este important ca fiecare animal sa beneficieze de acelasi tip de hrana ca si acasa pentru a contracara stresul despartirii de casa si stapan. Fie ca este vorba despre mancare gatita, hrana speciala uscata sau conserve, vom avea grija sa fie depozitata si administrata conform indicatiilor dumneavoastra.

Castroane pentru apa si mancare in cazul in care doriti ca animalele dumneavoastra sa foloseasca propriile vase.

Carnet de sanatate – se va verifica daca vaccinarile si deparazitarile interne si externe sunt in termenul de valabilitate. Vaccin polivalent, vaccin antirabic, vaccin impotriva tusei de canisa (Bordetella bronchiseptica)

Programul zilnic

Activitatea in cadrul pensiunii canine se desfasoara dupa o rutina bine stabilita si care ne permite sa venim in intampinarea nevoilor detinatorilor de animale cat si a animalelor cazate in pensiunea canina.

Dimineata: Plimbarea tuturor cateilor in spatiul special amenajat din incinta pensiunii canine. Plimbarea cateilor agresivi fata de alte animale, se face separat si individual pentru a preintampina eventualele “accidente”. In timpul cat cateii se afla la plimbare padocurile sunt maturate, spalate si dezinfectate.

In timpul zilei: Program de joaca, toaletare si socializare cu alti catei prin formarea de grupuri compatibile – in tarcul special amenajat.

Seara: Plimbarea cateilor, curatenia padocurilor.

Mancarea se administreaza conform indicatiilor proprietarilor, iar vasele se spala zilnic.
Primirea animalelor in pensiunea canina se face intre orele 8 – 12 sau 18 – 20.30 dar pentru situatii deosebite, va putem primi si la orele dorite de dumneavoastra. Predarea animalelor se face in general intre orele 8 – 12 sau 18 – 20.30.

Pensiune Canina. Un business care prinde contur.

Ideea unei gradinite/pensiuni pentru caini incepe sa prinda contur in ziua de azi deoarece sunt din ce in ce mai dese situatiile cand trebuie sa calatorim in scop de serviciu, lucru care nu mai permite grija de un caine in mod corect, sau din cauza timpului liber foarte limitat. De-asemenea, plecatul in concediu poate fi o adevarata povara, deoarece, impreuna cu familia, va veti pune intrebarea: “OK, dar ce facem cu cainele?”.

Cele mai multe pensiuni canine apar in cadrul cabinetelor veterinare, pentru ca avand experienta lucrului cu cainii, si mai ales dragoste si pasiune pentru cel ce, pe buna dreptate, se numeste “cel mai bun prieten al omului”, proprietarii de cabinete veterinare incep usor demersurile legale pentru ca aceasta idee sa prinda contur. De cele mai multe ori se naste un loc unde cainele este ingrijit si iubit, unde beneficiaza de cele mai bune conditii de relaxare, cu mancare “ca la mama acasa”, si multa joaca si distractie. O adevararta pensiune canina.