Spitalizare și pensiune

veterinar-pensiune-caninaPensiunea cabinetului nostrum are ca scop principal oferirea unei experiente placute si confortabile companionului dumneavoastra pe intreaga perioada cat se va afla la noi.

Animalelor le sunt puse la dispozitie atat spatiul interior de cazare cat si unul exterior, in aer liber(in timpul zilei). Cainii sunt plimbati de trei ori pe zi intr-un spatiu cu iarba . In spatiile de cazare este pastrata in permanenta o temperatura constanta care sa asigure sanatatea si confortul animalului dumneavoastra.

Daca aveti animale de companie mai mult ca sigur v-ati gandit cum veti avea grija de ele daca trebuie sa calatoriti sau daca se iveste o urgenta personala.
Este posibil ca la un moment dat sa va fi gandit sa plecati in concediu impreuna cu ele insa v-ati lovit de restrictiile hotelurilor care accepta numai un singur animal in camera sau niciunul.
Din fericire, pensiunea noastra vine in intampinarea acestor probleme cu o oferta si anume 30% discount la cel de-al doilea animal cazat in pensiune si pentru ca pretuim aprecierile dumneavoastra va vom oferi un discount de 30% la serviciile de cazare, de fiecare data cand veti veni in pensiune cu un prieten.

Animalele pot fi spitalizate pre sau postoperator si pe timpul noptii sub supravecherea unui medic.